Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÄNDANDE VIT DAG

en bländande vit dag

när halva mars gått

med målet i sikte

och snart är det nått

då möts jag av strålglans

som aldrig kan dö

och den överglänser

all gnistrande snö

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2018-03-17 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP