Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå...nedströms

 

 

Speglar min längtan

i din pupill ser jag ett

slukhål dit jag vill

finns en önskan om att du

öppnar upp för vad jag vill




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2018-03-17 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP