Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimtvis...

 

 

Ibland står livet

emellan tankarna om

döden får anstå




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-03-17 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP