Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsensordvändningar...tills dess motsatsen bevisats

 

 

Är mer lektuell

än intellektuell tills

dess antonymen

blivit giltig förblir jag

likgiltig för vad du tror




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-17 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP