Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄNTA

G lugg i himlafästet
L iten dörr i fågelnästet
Ä ngsplätt i åkerstycket
N jutbar öppning i skog
T rådgardinens ljusspringa genom fog
A lla gläntor tillför mycket
* tar bort det nedslående trycket!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-17 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt