Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina barn, barnbarn och mina föräldrar... Vi leker med stor glädje tillsammans... Här testar vi garanterat fossilfriaste flygstaben...


Kärleken är kittet i familjen som håller oss ihop

de steg jag tog

framdrog kraft

 

skapandet lisade

kärleken visade

 

motstånd stärkte

växte och värkte

 

tog mig i livet ut

fann glädje utan slut

 

stunder med barnen

rörande värmande leenden

av tacksamhet ...

 

livet är så fantastiskt

på så många olika plan

 

det är vårt

det är kittet

av kärleken

som håller oss ihop

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-17 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP