Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isberg som dagens skärmbild


Ensambarnets ramsa


Ett två tre - ett
här behövs ett litet spett

ett två tre - två
alla klockor börjar slå

ett två tre - tre
läsarn redan smått på sne

ett två tre - fyra
många strängar på min lyra

ett två tre - fem
alla andra har gått hem

ett två tre - sex
jag vill bara göra spex

ett två tre - sju
jag förvandlas till jehu

ett två tre - åtta
jag ska bygga isbergsgrotta

ett två tre - nio
alla ungar gick på bio

ett två tre - tio
dom är kvar där alltsen nio

ett två tre - elva
hela jorden börjar skälva

ett två tre - tolv
någon knackar i mitt golv

ett två tre - tretton
här hörs bara upptagetton

ett två tre - åtta
kurar i min isbergsgrotta





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-17 16:47



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Underfundigt
2018-03-18

  walborg
Klurigt och fyllt av krativ fantasi
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP