Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okunskap


Hjärtat hos den fisk,
sprattlandes på bryggan.

Den paradoxala föreningen
av dessa tillstånd.
Lycka över friheten.
Skräck inför döendet.

Den fullkomliga okunskapen
kring det aldrig tidigare skådade.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-17 17:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behöver inte stanna där, solskens-Tina.
Man kan skaffa sig kunskap, gedigen, solid sådan.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol