Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget

sjunker ner i tillvaron
marken gav vika
en bult i berget




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-19 09:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
livet ibland
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader