Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härskaren över ödet

 

Jag skulle vilja riva ner allt 
allt som delar mig från dig 
denna väntan dödar mig 
och nätter utan sömn. 

Iallafall en stund 
att jag ser din bild 
att jag ser genom dessa tårar 
att jag lever igen. 

Du är långt borta ifrån mig 
allt skulle vara lätt 
om jag inte hade älskat dig 
om jag inte hade givit mitt liv 
till dig. 

Du är långt borta ifrån mig 
min söta lila älskling 
jag skulle offra allt 
att vi imorgon igen 
blir tillsammans. 

Jag vet att jag inte är 
härskaren över ödet 
alla djupa hemligheter 
känner jag inte till. 

Iallafall en stund 
att jag ser din bild 
att jag ser genom dessa tårar 
att jag lever igen. 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 03 - 16)




Fri vers av Arnela
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-17 18:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra uttryck som ger en klar bild av en motstridig svår känsla, med hoppet glimtande fram i slutfrasen ...
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela