Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyr

jag hör inte när du ringer på min dörr
jag ligger kvar
men tyvärr, jag är inte döende den här gången
försöker att göra det där som människor gör,
men jag är en vampyr
lugn, jag vill ändå inte suga ditt äckliga blod, det smakar förakt
jag är en vampyr, jag kan inte dö
och det har jag börjat hata min skapare för
även fast jag inte vet vem du är

spränger mina trumhinnor med indierock
det gör för ont, måste döva livet
min ungdom smakar theralen blandat med cola
och jag är ledsen kära lärare, men jag kan inte skriva under dina ramar
jag har läst dina böcker, noveller men jag kan inte skriva egna
jag är en vampyr, jag kan inte sola mig i dina texters förväntade ljus
marssolen får mig att brinna,
men jag dör aldrig
jag
dör
aldrig




Fri vers av reminiscenser
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-17 19:25



Bookmark and Share


    Alice.skriver
Alltså du. Denna värker ända in i själen, kanske just för att mars har känts precis sådär för mig också.
Vi är inte ensamma.
2018-03-18

  morgonstjärna VIP
strålande mantra
men vampyrer tål inte ljus

<3
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser