Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror jag skrev denna text 2003 - publicerad här tidigare i maj 2005 - Saknar att få känna denna känsla ... önskar den dig som är ämnad för mig vore här hos mig just nu ...


Vill

***

Ikväll vill jag

att du berör mig
på alla plan

Vill få smeka
din närvaro
Känna dig
omsluta mig

Vill att du
älskar med mig
så att jag får visa dig
hur mycket jag älskar dig
och den njutning
din närvaro skänker mig ...

*****



©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-17 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP