Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sträcks

 

 

 

i de ensammaste stunder

sträcks röster

 

till

 

bladet

en vinge

rör vid udden

 

i de tysta skogarna andas själen fri

 

bladet

landar

 

vänder ansiktet till

 

ett ansikte

syns

 

skymta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 336 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-17 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert faller orden närmare och närmare, själens röst!
2018-03-18

    ej medlem längre
aldrig så fjärran att vänlighetens värme inte når fram

den hittar sina vägar mellan de vänliga
2018-03-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Snyggt Skriftat !
2018-03-18

  aol
Underbart berörande skaldat.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser