Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten fundering över när streck och föremål blir konst.


Vad är konst?

Är det så enkelt?

Vad är konst?Var är punkten

då strecket blir konst?

Är det så självklart att det

är upp till betraktaren?




Bunden vers (Tanka) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-17 19:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Konst ja, skrivkonsten är en av dem. En del 'konstnärer', amatörer och andra, de målar kanske både abstrakt och föreställande, beroende på dagsform... så är det med skrivkonsten, den beror på intaget, av morötter, potatis, makaroner och ris.
2018-06-01

  aol
Gillar dina tankar runt vad är konst,
2018-03-19

  Kungskobran VIP
Vad som är konst avgörs av betraktaren ingen annan.
2018-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Vem är det i så fall som avgör vad som är konst och vad som inte är det?
Måste allt analyseras sönder?
2018-03-17

    Ordkonstnär
En känsla? Känslan av något, utan den faller konsten platt och meningslös. Den blir betydelselös.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP