Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annorlunda kväll

 

 

Eldfest kurdiska

nyåret S:t Patricks day

Marianne Faithfull

vilken internationell kväll

hädar med malt från Islay




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-17 20:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm händelsen låter bekant <3
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP