Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrivblocket. Lördagskväll.


aforism17mar18.2

Det är fullbordat. Gäller blott inse att så är fallet. Nu spelar allt och inget någon roll. Frihetens rike är här. Och dess fattige. Sida vid sida. Gör vad ni vill utifrån känsla, förnuft och vilja. 

Jag har ett ständigt flöde av idéer. Tankefrön. Mental säd. De ska bara ut i världen nu och befrukta den.

 

Frukten är mitt vapen. Banana power.

 

Snöregn

Dagen bjöd på en/ mix av sol och snö - ständigt/ nervöst skiftande.

 

Om sanningen är subjektiv och individuell  får vi vara glada över de stunder vi är överens om vad sant är. Dessa stunder ligger till grund för begreppet objektivitet. 

 

Det måste inte vara tillåtet att låta bli att förbjuda allt som inte är roligt.

 

Snön yr så att jag blir yr./ Snön faller som ett köldens galler, /blästrar in sitt budskap i pannan.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-17 20:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vinter är ofrihet.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP