Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsbrus

 

 

I änglarnas spår

syns skuggorna från igår

fly över öppet

vatten bort från strändernas

svall där sångsvanen tystnat




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-17 21:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sångsvanen kommer åter
för tidigt inflygningen inte här

2018-03-20

  Lena Själsöga Keijser
vemod bär din stämma
2018-03-19

  lodjuret/seglare VIP
Näe, tyglad texten syns mig nu här. Varför inte som förr, även nu som otyglat fram hållen?
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP