Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda frihet som vi har kvar


är vilka vi vill umgås med

Ha som vänner på gott och ont..

Ken Cassel
17/3-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-17 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel