Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningslösa och förvirrade rader som kanske ger dig spader


Totalt

Nog är det så, att det gamla talesättet fortfarande gäller
Många äro kallade, få voro utvalda

Det gäller både här och där
är ofta till besvär
gör både en och en annan tvär

Fast vad jag med det är vill säga
utan att försöka äga
svider det brukar kritik pläga

Nåväl, var och en lever i sin värld
Själv blir jag av det mesta tärd
kanske för att jag från dig är lärd

Dock ska du raderna mina läsa
utan att dig själv kväsa

men understundom kanske fundera
om du ska leverera mera

Fast nog tycker jag mest synd om människan, både här och där!




Prosa (Kortnovell) av Magistern
Läst 279 gånger
Publicerad 2018-03-17 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern