Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


@honkallarsigpoet Instagram


Vem är DU som läser?

 

Jag undrar....

 

Svart på vitt: Nyfiken!

 

Är du på pappret
Blondin?
Brunett?
Rödtott?
Gråing?
Eller kanske
Råttfärgad?

 

 

Vem är du som läser?

 

 

Hur ser du ut just nu?
(Har du den där blicken...som får alla mina synonymer på fall?)
Har du tungan rätt i mun?
Hur lång är du exakt? Hur många cm över havet sträcker du ut dig?
Vad har du på dig när du lutar dig bak i fåtöljen, sjunker ner i soffan?
Har du på dig en mjukiströja?
Grå...eller...kanske blålila?
I vilket kapitel kommer mina utropstecken
innanför dina färgglada Björn Borgs
eller på ett helt annat plan

 

Kanske vita?
Eller svarta?

 

Strumpor...

 

Och under jeansen?
Eller t-shirten?
Bränns det i superlativ?

 

Du står nämligen med i statistiken
Bland antalet besökare
Men jag hoppas specifikt på

 

Någon
speciell

 

Jag fantiserar om
när jag tar på mig själv
och läspar ditt namn
mot huvudkudden
i drömmarna

 

Någon som vet på vilken sida
Jag är lättläst
eller extra inbunden

 

Kan du dra paralleller mellan
dig själv?

 

Hur rör du dig nu,
Mellan raderna?
Kippar du efter andan?
Talar du stumt?
När jag nämner din ögonfärg
extra noga...
melerade....
din hårfärg
något ...ljusare

 

Rysligt nära
Min läppar
Ditt kön...

 

 Kan jag få dig på rygg?

 

Med händerna under täcket
och blicken mot taket
Ditt hår alldeles rufsigt
och handsvetten

 

att drypa

 

Precis så som jag redan föreställt mig,
dig
Innan jag skrev färdigt det här

 

alldeles nyss




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-03-17 23:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Lekfullt och läckert.
2018-04-09

    Sefarge VIP
Elaka maskinella
ordförvrängare!
Leines skall det stå.
Och därmed basta!
:}
2018-03-18

    Sefarge VIP
Wow!
Instämmer bland gubbarna
Med Jenny Leones skrivna ord
Som "säger" det mesta!
:}
2018-03-18

  SatansSon
hur föreställde du dig mig då?
2018-03-18

  Björn Solum
Waov! Vilken text. Fantastisk närvaro. Genialt. Underbar. Bokmärkes.
2018-03-18

    Lars J
Spännande och annorlunda skrivet som berör läsaren på ett direkt sätt. Bra gjort!
2018-03-18

    ej medlem längre
Din närvaro känns närmare för varje rad. Fantasieggande och lekfullt!
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP