Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen dansar

När själen dansar så är kroppens bojor brutna




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2018-03-18 07:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
glitterord
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP