Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Roligt såg hon sig omkring utan att blida naglarna på vänster hand.


Novelltitlarna några 18:e mars 2018





. Den sången "Ginger Belle"
har kanske sett sitt ljus ännu.
.. En krypande känsla av verklighet.
... Herr C anser att ett ord som 'tymplighet',
borde få en egen plats.
Eftersom ordet 'otymplighet' har fått sin.
.... Roligt såg hon sig omkring,
utan att bita naglarna på vänster hand.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-18 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP