Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följ mig

följ mig människobarn
till träden och de vilda forsarna
med en älvas hand i din
världen är full av mer skönhet än du kan förstå




Fri vers av Nephania
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-06-05 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania