Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synonym galenskap!

Ordet Klottrar, skriver hon med fin stil.
Ordet klottrar finner hon synonymt med ordet Katter.
Håller hon på att bli galen?




Bunden vers av Mim
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-18 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim