Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två meningar av betydelse-för henne!

Följer hon de galnas strila ström?

Hon är vid de galnas rand.




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger
Publicerad 2018-03-18 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim