Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vetna skapade! När hon skapar! Hon tar på sig ansvaret, även angående det undermedvetna!


En broderad tavla om ord- Ett ordstäv som hennes undermed

Vad drömde hon inatt?
Om två strävhåriga taxar som hon skulle anförskaffa.




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-03-18 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim