Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ett nu

Det är ett nu
som var ett innan
men nu ett efteråt
strömmen av liv
tidens brådska
men vi hinner leva
våra dagars rad
i väntan finns en ro




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-18 09:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så klokt och fin haiku
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP