Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju mer man läser...

Kommer man inte på
något att skriva då...
Finns ju många texter här
som bara väntar på ett:
Att bli lästa!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-18 10:04



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vaknade precis och läste din text...
2018-03-19

  limerick
Just så, just nu läser jag din!
2018-03-18

  Fulbergarn
japp när de regnar är det perfect att läsa lite
2018-03-18

  lodjuret/seglare VIP
Stundom i p 1 i rad io, troligen måne till Jupiter io, även fler än i bok omskriven den, som äpplet i sitt skimmer en, likt i ramsa hur soldater från heltal blir nio.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt