Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på snön utanför min altan


Ljuset

jag har svårt att se ljuset

just nu när allt känns

så tungt

jag önskar och längtar efter närhet

någon som rör vid mig

smeker min kind

just i dag har jag svårt 

att se ljuset

jag har  och känner en sorg

som vissa dagar

tar all min raft

varför den kommer nu

när jag bör ha det bra

kunna få känna lugnet

i alla mina sinnen

jag har en längtan

en längtan jag alltid haft

en längtan

att kunna stå upp

berätta hur det var

det som andra trodde var så bra

men när dörren stängdes

hände det som ingen

kunnat ana

jag var ett barn

förstod inte riktigt vad som hände

kände att något var fel

riktigt fel

rör vid mig nu

låt mig känna att jag duger

precis som jag är

 

anits 17 mars 2018

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-18 10:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du duger, min vän...du duger precis som du är...
2018-04-02

  Eva Helene VIP
Gripande. Kram!
2018-03-18

  Niliboy
Bara Jesus, han älskar dig. Kanske han vill ödmjuka dig. För där finns kraft å mod å tröst!
2018-03-18

  morgonstjärna VIP
alla är värdefulla
varje droppe av liv
så viktig för havet

kram <3
2018-03-18

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP