Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud

Även om någon bevisar att det finns en Gud
så böjer jag mig bara om vi kan skratta ihop.
Och varför skulle jag då böja mig?
En skrattande Gud kräver inte underkastelse...




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-03-18 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP