Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plogbill



Prydnad

Bara människan har kultur, så kultur är ett uttryck för mänsklighet. Eftersom utvecklingen bör styras av just mänsklighet är kulturen plogbill.



Prydnad




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-18 11:28



Bookmark and Share


    Mim
Kanske har djuren det också, jag tänker, de Äter och förökar sig, kanske är detta det lägsta uttrycket för kultur? Men om man tänker sig, att kultur innebär som någon i världshistorien skrev, "Att jag tänker, alltså finns jag, så finns det många bevis, på att människan gör så, och på så sätt har förskansat sig en kultur! Vad betyder ordet Plogbill?
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP