Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med spår av respekt

Ung idag
respekterar inte äldre

Erfarenhet spelar ingen roll
Historierna likaså

Ung imorgon
respekterar inte äldre

Äldre idag
respekterar äldre

Dess erfarenhet lär man sig mycket av
Historierna likaså

Äldre idag visar respekt för äldre
genom att de själva får respekt

© Christer Johansson 2018-03-18




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-18 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP