Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en och


samma

då måste jag inte göra allt själv ensam av egen kraft

du är plankan planket plounge it

överbord alla om och kring sig




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-20 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly