Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSTYCKE


surikater finns inte i surinam
och syldavien finns inte alls
gavialer finns inte i vietnam
och i wien dansar tanterna vals

namnet sigurd kan bli populärt igen
men säg hur många minns sune mangs?
det finns luriga ormar i indien
och där spelade aldrig lars langs

MILTON PORTELLO  18/3 2018 e Kr




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2018-03-18 16:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lars Langs var ett punkband från Ockelbo.
2018-03-19

    ej medlem längre
Paradoxer efter varandra men har inte kollat upp alla påståenden. Sydslavien fanns, på halvskämt det vill säga.
2018-03-18

  Språk, hjärna!
Hej hallå! Det här är bra och roligt, inte alls sånt som jag avser med ”flum”.
2018-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Milton Portello?
Tja, jag brukar skämtsamt säga att han är mitt alter ego.
Namnet är egentligen en travesti på Elton Motello.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP