Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLATÅG - tanka

Våren i rummet

vita pärlhyacinter

blå krokus i skål

slutna ögon såg inte

själen följde vårvind ut




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-19 17:07



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
döden och våren - så mycket sagt i få ord - vackert, vemodigt och berörande!
2018-03-19

  DavidM VIP
Snyggt diktat om årstiden och dess växtlighet.
2018-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Vackert och berörande skaldat om döden!
2018-03-19

    ej medlem längre
Stunden blir vad vi gör den till - drömmer vi om vår så är det vår i själen.
2018-03-19

  Judas Ekholm VIP
Tjusigt!
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP