Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven runt hösten 2003 ... Min Definition för mental medelvikt, är inspirationskällan till dessa ord ... Tidigare publicerad här i maj 2005.


Livets medelvikt

***

Livet är
en extrem medelvikt
som spänner mellan
himmelsk eufori
och helvetisk klaustrofobi 
Kärlekens medelväg
finns någonstans på vägen
däruti ...

Kärlekens lyckorus
är ett ljus som fyller våra själars boning
och skänker oss den 
innerliga känslan
av försoning
med såväl det förflutna
som med oss själva ...

Kärlekens medeltemperatur
i relationen
har sin egen speciella
särart
och natur i varje enskild situation
Ett medelvärde
av den hetta vi känner
när vi älskar med varandra
och den iskyla som oss slår
ur balans
var gång vi i osämja
från varandra går ...

Men kärleken övervinner allt
och det är väl ändå tur
Undrar vem som vet ...?
Att jag älskar dig, min älskling ...
... Det är min enda 
beständiga verklighet!

*****
 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-18 18:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ena foten i iskallt vatten den andra i hett vatten medeltemperaturen är lagom.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP