Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARJE UNS

varje uns som smälter

bär ett glädjebud

snart ska sverige lysa

grönt i sommarskrud

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/3 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-03-18 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga tid när vintern mister sin makt och man kan känna sig fri igen.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP