Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avbrott i rutinen


Simma lugnt

Vi simmar och tar det lugnt
Helt plötsligt är han där
med paddlar på händerna
alla andra simmar på led hänsynsfullt
han tar ingen hänsyn
men vi simmar lugnt vidare




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-03-18 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa