Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inomhus

 

 

gömmer mig för andras blickar

döljer inget, har inga hemligheter

men vill fundera utan påverkan

 

andras tankar, blickar stör kedjorna

mäter,väger, bedömer magnetiskt

kröker, förvanskar, vränger flödet

 

solitär, ensam, avskild ger rymd 

tid framhäver, fördjupar insikter

röriga, klara, märkliga tankegångar

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-18 21:16



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"utan påverkan" var det !!!
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik