Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jim Beam & Cola

På 1990-talet kunde man under en kort period köpa färdigblandad Jim Beam & Cola på Systemet. Den såldes i vanliga 33 cl aluminiumburkar, med båda logotyperna på.

Det var under ungefär samma period som alkoläskerna och de sötare varianterna av starkcider kom. Därför är det inte alltför svårt att tänka sig att lanseringen av färdigblandad Jim Beam & Cola var ett drag i ett större spel om konsumentgrupper med smak för sötare drycker. Antagligen var siktet särskilt inställt på ungdomar.

Smaken var i vilket fall inte lika bra som när man blandade själv. Att se båda logotyperna på samma produkt var dessutom bara roligt en gång.




Prosa av Marse
Läst 205 gånger
Publicerad 2018-03-18 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marse
Marse