Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånyo gror svunnet eko

Nya avtryck ger svaga hintar om fingrars värkande beröring
Sakta löser du upp snårig ångest och lösgör fria andetagets utrymme
Var i hålrummet fäster varm choklad?
Har du redan anlänt obemärkt i förskingring?
I skymning märks den verkan obetydlig
Blott känslan är förändrad
Ett tomt eko minner mig om svunnen längtan som jag sedan länge glömt bort
Dina ord under lakansväv sjuder som vattendroppar mot min hud
Du lösgör ej längre obetydliga ljud utan närmar dig botten av där jag förvarar mig själv




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-18 22:00



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Varma och nära bilder, frågan väcker tankar och associationer och i min läsning en kontrast och ett möte.
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena