Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sektorer



Ett rum
i medvetandet
Erotisk mångfald
strömmar i tiden
Gränser överskrids
för friheten
En död måne
i mörkret
från ett fönster




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2018-03-19 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP