Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1979 är nog denna texts ursprungsår - Tillägnad en speciell person, konstnärinna, som var en nära vän till en vän till mig ... - Publicerad här tidigare i maj 2005


Känna ...

Känna
Jag känner dig inte
och du inte mig
Du känner dina färger
det du skapar med dina händer ...

Dina perspektiv har en känsla
som även jag kan känna
Men den har inte du ...

Visst vill jag känna
Men det är fel
för du behöver
men har
Jag behöver ge
men ger inte efter för det jag
inte behöver
Även om det nu råkar finnas 
en liten bit kvar ...



©Peter Stjerngrim

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-19 04:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att både ha och inte ha det är frågan

Mycket bottnar i denna text
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP