Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världens lyckligaste land



Finland !!!

svårt att förstå

lätt att förstå

skit är skit

behöver ej förädlas




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2018-03-19 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP