Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik

Evigt mörker
Kan ta på tystnaden
Faller djupare
Blod som droppar
Skrik i natten




Fri vers av Lidde
Läst 223 gånger
Publicerad 2018-03-19 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde