Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från förra året. Inspiration Hebreerbrevet 5:7 och från min Israelresa. Egen bild vid "Church of All Nations" invid Getsemane örtagård.


Starkt rop och tårar

"Medan han levde här på jorden grät han och ropade och bad till honom som kunde rädda honom från döden." Hebreerbrevet 5:7


Starkt rop och tårar

Ett stenkast därifrån

hade lärjungarna somnat

och straxt därefter

flydde de alla och

lämnade Jesus

ensam


"När han blev fullkomnad, blev han upphovet till evig frälsning för alla som lyder honom." Hebreerbrevet 5:9


Det kom en dag då de mognat i tron

och fick följa Jesus efter i martyrskap

och fått erfarenhet av hur det var att

falla i synd men få upprättelse och nåd

och syndernas förlåtelse till gagn för andra




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-19 06:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som betyder.
2018-03-19

  mare VIP
Vilket budskap
nåden är fantastisk
tala om kärlek!
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP