Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväva fritt

 

 

frigör mig från ditt intresse nu

vill du ha mig

får du komma och ta mig

springer inte

men strosar sakta

åt andra hållet

hoppas du följer efter

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-19 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik