Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN ÄR ALLTID REVOLUTION

vinterpalatset

är ingen fredad zon

för våren är alltid revolution

isarna lossar

blir vatten under bron

för våren är alltid revolution

det porlar av smältvatten

hon kom tvärs över mon

där kom prima vera

med sin revolution

 

LARZ GUSTAFSSON 19/3 2018

https://www.youtube.com/watch?v=Fsn0MmW8k00

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2018-03-19 11:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om Fröken Vår!
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP