Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngångare

Den stränga våren
ryter ut sitt gälla budskap
om kärkek och värme å
kollriga hjärtan

Min evighetsmaskin till kropp sover vidare

Snöslasket kallar på
rosiga kinder och bultande hjärta
Längst inne sitter själen och letar
förtvivlat efter Play




Fri vers av Ellåtta
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-19 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta