Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens ord

Dessa återkommande ord,
i min dröm,
påminner mig om livet.

Slåss inte mot ideologier,
avhumanisera inte människor och slutligen,
du slåss bara mot dig själv.

Drömmens ord som återkommer,
de ord som redan fanns inom mig,
men jag fann dem i en annan dimension.

Vad betyder dessa ord?

Jag har bara en sak,
en betydelse,
vi avhumaniserar varandra,
fast det är våra egna fördomar som vi slåss emot.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-19 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm